czwartek, 10 czerwca 2010

Het succesverhaal van Converse Schoenen

Bij Marquis Mills Converse startte zijn schoen productiebedrijf genaamd de Converse Rubber Shoe Company in 1908, kon hij niet weten dat het bedrijf zou zo'n verbluffend succes te zien. Aanhoudende succes in de afgelopen decennia sinds het bedrijf is opgericht heeft gekatapulteerd Converse schoenen in een groot merk in de schoenenindustrie. Dankzij de goedkeuring van de basketbalspelers in het land, hebben ze synoniem geworden met deze sport.

Maar Converse Shoes 'weg naar de voltooiing is nog nauwelijks gemakkelijk. Gelegen in Malden, Massachusetts de Converse Rubber Shoe Company aan het doen was lauw tot business basketbalspeler Chuck Taylor kwam. De NBA-ster Chuck Taylor vaak geklaagd over pijn in zijn voeten tijdens het spelen van basketbal. Converse Rubber Shoe Company, in het jaar 1917, introduceerde haar meest bekende merk, de Converse All Star basketbalschoen. Dit schoeisel uitvinding werd een rage in de wereld, en het blijft een van de meest gewilde sportschoenen in de wereld ook vandaag nog.

De USP van de Converse All Star schoen is zijn verbazingwekkende comfort gecombineerd met een geweldige stijl. In feite, Converse All Star schoenen blijven om de nummer een voor de meeste beroemdheden rang. Dit is echter niet betekent dat het merk niet te kampen hebben met zware concurrentie, maar de duurzaamheid heeft ertoe geleid dat de Converse schoenen naar voren op de top van het. In de jaren 1980 werd het bedrijf Converse Rubber Shoe Company gekocht door Nike, maar het merk Converse All Star bleef wonen.

In de huidige tijden, Converse schoenen gedragen niet alleen door sporters, maar ook een grote favoriet van de gewone man. Kinderen dragen vaak ze naar school. Hoewel deze schoenen zijn alleen verkrijgbaar in zwart en wit in eerste instantie, maar later op de kleurstaal van Converse All Star Schoenen is uitgebreid naar zeven extra kleuren bevatten.
converse
converse
converse

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz